Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Aandacht van vrouwen

Aandacht van vrouwen

Aandacht van vrouwen. Je kan als man nog zo monogaam zijn en houden van je vrouw, een man zal altijd verlangen naar de aandacht van vrouwen. Mits je hetro bent natuurlijk, anders verlang je naar aandacht van andere mannen.

Maar aandacht krijgen vinden wij mannen nou eenmaal leuk en krijgen we er een good feeling van.

Maar ja, wanneer kreeg jij voor het laatst echt aandacht van vrouwen?

< !–more –>Waarschijnlijk had je net na de geboorte van je kinderen nog een soort van opleving in de aandacht die je kreeg van vrouwen. Doordat je in het park of in de speeltuin erg veel aandacht kreeg van vrouwen als je met de kleine rondliep en dacht: “Ik heb het nog steeds”. Maar deze aandacht kreeg je waarschijnlijk ook al weer een jaar of 5 geleden voor het laatst nu je kinderen wat groter zijn.

Tja, blijkbaar kwamen ze namelijk niet direct op jou af maar op de baby die je bij had. Overigens voelen vrouwen zich vaak aangetrokken tot mannen met pas geboren baby’s. Dit komt omdat hun vrouwkant zegt dat de man dan potent genoeg is om bij hun ook een kind te verwekken.

Dat is prima natuurlijk, maar zodra je koter groter is geworden is dit gevoel dus weg bij de vrouwen die je voorheen wel aantrok.

Maar wat dan? Je kan niet oneindig kinderen blijven verwekken om aandacht te krijgen toch?

Nee er is een andere manier, maar dan moet je wel van dat kleine buikje en die onverzorgde kop afkomen. Tuurlijk een ongeschoren look kan best wel, maar het moet wel netjes.

En dat buikje… daar kan je vanaf komen! Maar dan moet je wel wat doen! Sporten! Sporten Sporten!

Overigens helpt een lading testosteron ook! Na je 30e gaat je lichaam namelijk minder Testosteron aanmaken waardoor je spiermassa zult afnemen, je buikvet zal toenemen en je conditie automatisch tot 0.0 gaat dalen.

Door veel te sporten kan je het testosteron niveau weer omhoog krijgen. Overigens kan je ook op andere manieren Testosteron omhoog krijgen.

Meer informatie over Testosteron.

comments powered by Disqus