Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Afspelen training video’s

Afspelen training video’s

Zoals je op deze site gezien en gelezen hebt train ik veel doormiddel van de fitnessblender video’s. Veel mensen vragen zich af hoe ik dit doe want tja… op een telefoon schermpje is het bijna niet te zien, en om nu in een klein hokje te gaan staan bij je pc werkt ook niet echt super.

Het antwoord is super simpel en komt van Google!

< !–more –>Ik hou van eenvoud! Het moet zo eenvoudig zijn dat mijn kinderen van 5 en 8 het kunnen. Nu worden die tegenwoordig bijna met een tablet in hun had geboren maar zo eenvoudig moet het dus ook zijn.

ik wil geen filmpjes kijken (zeker geen hiit of vet verbrand filmpjes) op een klein scherm of op de monitor van mijn PC.

Nu zou het kunnen via de zogenaamde smart functies op de TV, maar zelfs dat vind ik niet eenvoudig genoeg.

Daarom heb ik een Chromecast gekocht. Met een Chromecast heb je slechts 3 dingen nodig.

  1. Een tv met hdmi ingang
  2. Een vrije usb poort of toegang tot stopcontact
  3. Wifi

Dat is het. En het aansluiten is ook super eenvoudig. Je steekt de chromecast in je TV, je sluit hem aan op een usb poort van je tv of op een stopcontact. Je download de app op je telefoon waarmee je verbinding maakt met je chromecast. Je sluite de chromecast via de app aan op je bestaande wifi, je gaat op je mobiel naar youtube en elk fimpje dat je op je TV wilt zien kan je afspelen via de chromecast knop.

Dat is het! Niks meer niks minder!

Wat ik vaak doe is alvast wat opwarm oefeningen op mijn rug voordat ik begin met de training.

Dan zoek ik gelijk op mijn mobiel een fitness video op en als ik klaar ben met mijn opwarming KLIK en op de TV.

Oh ja… er is een ruimere ondersteuning voor Chromecast. Dus je kan ook je vakantie kiekjes op de TV laten zien. Of Netflix, hulu… noem het en je kan het op je TV kijken.

Als de connectie naar de videodienst eenmaal is gemaakt kan je telefoon bij wijze van spreken uit. Je hebt je mobiel alleen nog nodig om te pauzeren, stoppen of om de volgende video te kijken.

Oh ja… en voor de prijs hoef je het niet te laten! Voor 35 euro kan je hem al aanschaffen bij de MediaMarkt!

comments powered by Disqus