Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Au au au, bootcamp doet soms best pijn!

Au au au, bootcamp doet soms best pijn!

Ja, bootcamp kan pijn doen.

Veel pijn!

Gelukkig ben ik wel wat gewent maar twee blessures op één avond is toch wel wat veel.

Bootcamp, ik heb al redelijk wat meegemaakt.

Iemand die touwtje sprong met zo’n boots-touw en op haar plaat ging, keihard (paar weken uit de running)

Een dame die keihard een betonnen trap af stuiterde. Armpje uit de kom. Zelf wel eens een paaltje gekopt (stukje bot uit mijn kaak).

Ach het hoort er een beetje bij. Bootcamp is niet voor mietjes daar gaat wel eens wat fout, zeker als je een groepje hebt dat er gewoon knetterhard voor gaat.

Maar afgelopen woensdag had ik dus twee kleine ‘auw-tjes’.

Op het terrein waar we eigenlijk alleen in het najaar komen, een oude BMX baan ofzo met redelijk wat hoge heuvels moesten we met twee man een vrachtwagenband naar boven dragen. Omdat het een kleine race was van twee tegen twee wilde je natuurlijk als eerste boven zijn.

De eerste keer droegen we hem met zijn tweeën, maar dat ging nogal traag. Dus ik stelde voor dat ik hem wel naar boven droeg op mijn schouder…. nou dat heb ik geweten. Een grote blauwe striem op mijn schouder. Kom er niet aan want aaaaaauuuuwwwww das best pijnlijk.

Daarna gingen we touw trekken en de winnaars moest dan een heuvel op rennen. We wonnen, ik draaide me om om te gaan rennen en ik stap zo in een gat en knik mijn enkel. Auwwww, dat werd hinkelen naar boven.

De dag er na was de masseur op mijn werk, die vond het toch wel nodig om mijn voet even in te tapen.

No worries, woensdag sta ik gewoon weer te bootcampen. Vanavond ging het Insanity programma ook best wel goed.

comments powered by Disqus