Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Bootcamp session 1 april

Bootcamp, je hebt er vast wel eens van gehoord. Toen ik er bijna 2 jaar geleden mee begon kon ik nog niet echt zeggen wat het voor me zou doen. Maar het maakte me fitter, veel fitter. En ook sterker. Kon ik aan het begin me 10x opdrukken (tja wie kan dat nou niet). Nu kan ik dat tijdens een bootcamp sessie me wel 100x opdrukken. Dat wil zeggen max 40 achter elkaar en dan nog zo’n 60 tijdens het uurtje bootcamp.

Geloof me… na 100x staan mijn armen in de fik. Maar voor bootcamp stonden die na 10x al in de hens.

< !–more –>Ja, bootcamp is echt iets waar ik even lekker mijn energie in kwijt kan! Gewoon een uurtje met een groep knallen. Het uiterste geven. En dat doe ik al sinds mijn eerste bootcamp sessie. Ben dan ook al twee keer veel te ver over de grens gegaan, wat resulteerde in dat ik mijn avond eten terug zag.

Niet zo fijn, maar ondertussen weet ik mijn grens nog wel steeds te bereiken, echter is kotsen er niet meer bij 🙂

Afgelopen Woensdag 1 april hadden we ook weer een bootcamp sessie… en wat voor 1. Nee het was helaas geen grap. Gewoon keihard werken! We hadden een mooie kleine parcours met auto en traktor banden en na zo’n 34 minuten kapot gaan (we deden maar een korte sessie) bedacht ik dat we nog wel even een piramide van pushups konden doen… ja… toen gingen die armpjes weer lekker branden en we hoefden slechts 15 pushups te doen (maar wel met planken er tussen en wachten op de hele groep).

Na 39 minuten totaal toch ff lekker 455 Kcal er doorheen gejaagd!

comments powered by Disqus