Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Doubdle eindelijk een echt gezonde frisdrank

Doubdle eindelijk een echt gezonde frisdrank

Toen ik twee weken geleden het zwembad van Goes binnenliep, het Omnium, zag ik een grote poster staan van Doubdle. Dé gezonde frisdrank!

Ik had eigenlijk zin in koffie, maar dacht: “weet je wat laat ik eens een blikje kopen”. Eens kijken hoe die “gezonde” frisdrank smaakt!

En de smaak was niet het enige wat mij verraste!

doubdle O7De smaak was super! Nadat ik de ingredienten had doorgenomen, verraste de smaak me eigenlijk nog meer! Geen suikers of onnatuurlijke toegevoegde zooi?

Hier wil ik meer van weten! Hier moet ik meer van weten. Want… tegenwoordig is er bijna niets lekkers meer te krijgen zonder dat er veel suikers, zout of andere smaakversterkers in zitten.

Via een email kreeg ik contact met Björn, die een kleine week later bij me op het werk gepassioneerd kwam vertellen over het hardlopen dat hij doet maar ook over Doubdle O7.

Hij vertelde hoe hij in contact was gekomen in Oostenrijk met de eigenaar van Doubdle en hoe een apotheker uit Innsbruck die deze frisdrank had ontwikkeld.

De selectie van natuurlijke vruchtensappen in Doubdle O7 zijn bekend vanwege hun verschillende elementen met belangrijke antioxidanten en vitamines. Zeer geschikt dus voor na het sporten!

Het mooie aan Doubdle O7, naast de ingrediënten, is ook dat wordt gepresenteerd als een exclusief drankje. Op golf banen wordt het gepresenteerd in een wijnglas met ijsblokjes, daarnaast is het iet te koop in de supermarkt dus blijft het iets speciaals. En ik hou daar wel van, ik wil zelf ook liever niet de 12 in een dozijn zijn.

Doubdle O7 frisdrank

Wat zegt Doubdle O7 zelf over hun frisdrank?

Doubdle O7 frisdrank vult ontstane tekorten, door bijvoorbeeld sporten, in het lichaam aan door middel van vitamines, mineralen en plantenextracten waardoor je in staat bent optimaal te presteren en helder te blijven denken. 

Doubdle O7 geeft je een aangenaam verfrissend gevoel, heeft een unieke smaak en wordt aangevuld met mineraalwater uit de Oostenrijkse bergen.

Zelf vind ik het erg fijn dat er geen zooi in de frisdrank zit. Zooi die je vaak wel in andere “natuurlijke” of “gezonde” frisdranken terug vindt zoals :aspartaam, sacharine of sucralose.

  • Geen Suikers
  • Geen conserveringsmiddelen
  • Geen kleurstoffen toegevoegd
  • Weinig calorieën
  • Rijk aan vitaminen en mineralen

Doubdle O7 ingrediënten

Plantenextracten:

Acai

levert de noodzakelijke antioxidanten

Gember

stimuleert de bloedcirculatie en het evenwicht

Ginseng

reduceert stress

Guarana

verbetert het prestatievermogen

Maca

bevordert de vitaliteit en werkt libido verhogend

Malve

goed voor spijsvertering, maag en luchtwegen

Vlierbessen

ondersteunt het immuunsysteem

Mineralen:

 

Calcium

versterkt botten, gewrichten en tanden

Kalium

optimaliseert de spierfunctionaliteit, het

 

zenuwstelsel en de bloeddruk

Magnesium

tegen vermoeidheid, goed voor de spieren,

 

de stofwisseling en het zenuwstelsel

Zink

voor vruchtbaarheid, ogen, stofwisseling, nagels,

 

haar, huid en het immuunsysteem

Vitaminen:

Vitamine B3 draagt bij tot een normale stofwisseling Vitamine B6 ondersteunt de hormonen en de vruchtbaarheid Vitamine B12 ondersteunt het denkvermogen en concentratie.

Vitamine C zorgt voor de natuurlijke weerstand en vermindert de vermoeidheid

Vruchtensap

waaronder appel, aronia, veenbessen, witte druiven, zwarte druiven en zwarte wortel!

Calorieën:

calorie arm <20 kcal per 100 ml

 

0,3 BE per 100 ml

 

geen alcohol

De mineralen optimaliseren de spierfunctionaliteit, de stofwisseling, gewrichten en botten. De plantenextracten verbeteren het prestatievermogen, reduceren stress en bevorderen de vitaliteit en de spijsvertering. 

Oftewel Doubdle O7 is perfect voor de sporter die zijn mineralen wil aanvullen!

Er is alleen één probleem!

Het is niet te koop in de supermarkt! Gelukkig wel bij het Omnium en daar kom ik regelmatig voor de zwemles van mijn zoontje!

De prijs is overigens 1,90 (of iets meer) per blikje.

comments powered by Disqus