Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Freeletics hellweek dag 2

Freeletics hellweek dag 2

Ik had verwacht dat ik na dag 1 van de Freeletics hellweek enorm veel spierpijn zou hebben, maar dat had ik niet. Daarnaast had ik verwacht dat ik ook social media enorm zou gaan missen dat heb ik namelijk opgegeven voor de helweek van de Noorse trainer en coach Erik Bertrand Larssen maar ook dat mis ik niet.

Zou de Hellweek dan toch vrij simpel voor bij gaan?

Helweek dag 2

freeletics dag 2 hell weekHelweek dag 2 ging makkelijk voorbij. Ik werk al met een Scrumboard op de zaak voor mezelf dus ik heb precies in het zicht wat ik moet doen, waar ik mee bezig ben en wat er al gedaan is.

Zou je zelf ook eens moeten doen. Het is heel simpel! Je pakt een groot vel papier (zo eentje van zo’n schrijf ezel) daar maak je 3 vakken in.

**Todo Doing Done**

En daaronder hang je met sticky’s de zaken die je deze week moet gaan doen. Of als je heel veel dingen per dag doet, per dag. Als je iets af hebt, verhang je de sticky.

Zo zal je zien dat je meer gefocust werkt en dat je ook af krijgt wat je af wilde krijgen. De helweek qua social media was eenvoudig. Okay, ik vraag me af wat mensen op Facebook zeggen bij mijn foto’s en Facebook laat me per mail even weten dat ik 30 berichten heb gemist, maar in basis mis ik het niet.

Freeletics hellweek dag 2 workouts

De Workouts van vandaag zijn relatief simpel! Het is namelijk maar 1 workout met 1 ronde!

De Freeletics workout die ik moet doen heet Altas en ik doe de 2×2 versie, komt omdat ik de workout op een plek van 2x2mtr doe en dus niet ren.

Atlas 2×2 is dus 1 ronde met

 • 150 Situps
 • 150 Jumping jacks
 • 50 Squats
 • 50 Burpees
 • 50 Climbers
 • 50 Straight leg lever
 • 100 High Jumps

freeletics hell week dag 2Ik dacht! Dat wordt een eitje!! Helaas bleken mijn benen nog wel een beetje vol te zitten van gisteren, dus het ging wel maar tandje lager.

Toen ik dacht klaar te zijn, vertelde mijn coach het tegenovergestelde.

Je bent nog niet klaar!! Nee, ik moest dus nog eventjes

 • 100 Burpees
 • 50 Squats
 • 25 High Jumps
 • 25 High Jumps

doen!

Man! Ik dacht dat ik niet goed werd van de high jumps aan het einde. Maar ik perste het er uit!

Voorgaande Freeletics hellweek artikelen

Freeletics hellweek dag 1

Freeletics hell week, 7 dagen die je leven veranderen

comments powered by Disqus