Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Freeletics na een Blessure

Freeletics na een Blessure

40 dagen zonder sport. 40 dagen zonder Freeletics. Één bootcamp sessie gooide roet in het eten. Een kleine botsing, met mijn knie hard op het asfalt.

Het was pijnlijk, maar ik dacht : “Kom op, doorgaan!”. Dat had ik misschien niet moeten doen. 2 weken kreupel gelopen, daarna ging het langzaam weer beter. En nu was het weer tijd om Freeletics te gaan oppakken.

Een blessure is nooit leuk. Maar aan je knie is helemaal rot! Ik kon de trap net op en af komen. Burpee? Forget it! Squads? Ha ha ha ha Ain’t gonna happen.

Nee ik lag er echt uit! En 5 maart is mijn volgende mud masters run en ik moet mee doen. Dus wat doe je dan? Juist…. je zit de blessure uit! Je wacht tot de klachten over zijn. Niks geen sport… gewoon laten helen.

Maar vandaag was het Freeletics tijd! Eindelijk, na 40 dagen weer! Maar het leek me niet handig om in week 12 te starten met Freeletics na mijn periode van rust.

Herstarten/Reset Coach Freeletics

Als je langere tijd hebt stilgezeten zoals als mij, door een blessure of door een andere reden, moet je ook weer gaan opbouwen. Het kan niet zo zijn dat je vanaf (bijna) nul weer als een gek op het zelfde niveau door gaat.

En de Freeletics app ziet wel dat je langere tijd niets hebt gedaan, maar gaat dan niet terug mee met je conditie op dat niveau.

Gelukkig is er een manier om Freeletics een reset te geven! Dus een herstart van je Coach. Hierdoor zal je weer je fitheid-test moeten doen.

De stappen die je moet volgen zijn:

  • Open de app
  • Ga naar je Coach
  • Klik op “You”
  • Ga helemaal naar beneden op die pagina
  • En klik op “Redo Athlete Assessment”

Klaar!

Je coach heb je nu een reset gegeven en hij denkt dat je op nieuw moet beginnen. Start nu met je fit test. And your good to go!!

Zet door met Freeletics!

Ik zit weer helemaal in Freeletics ! Heerlijk om een training te doen! En jij? Ga jij doorzetten?

Can I ask you a question?

Are you truly who you want to be right now?

I mean, right now. Dare to be honest for once!

When you look in that mirror: Are you the person you dreamt about when you were younger?

comments powered by Disqus