Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Gillette Fusion ProGlide FlexBall review

Gillette Fusion ProGlide FlexBall review

21755239943_216b0a0862_kZo’n kleine twee weken geleden kreeg ik van scheerplein.nl weer een leuk doosje toegestuurd. Ik wist al zo’n beetje wat er in zat en heb daar natuurlijk een uitpak-party filmpje van gemaakt.

In de doos vond ik Gillette Fusion ProGlide FlexBall, Gillette Fusion ProGlide Scheergel en Vergulde Hand Aftershave Balsem. Maar natuurlijk wil ik jullie laten weten of de Gillette Fusion ProGlide FlexBall goed scheert, de scheerschuim lekker inzeept en of de Balsem een lekkere zachte verzorging geeft aan de huid.

Hierbij dus mijn Gillette Fusion ProGlide FlexBall review (en rest).

Gillette Fusion ProGlide FlexBall

We kunnen lang en kort over Gillette scheermesjes praten, maar ik vind ze gewoon goed! Ook duur, maar heel goed. Eigenlijk heb ik niets anders dan Gillette.

De bewegende kop die je gezicht volgt was al helemaal prima! Nu gaat hij ook nog links en rechts heen en weer…. geeft dat een nog beter scheerresultaat…. ik ben niet overtuigd of het echt nodig is. Maar het scheert prima!

Gillette Fusion ProGlide Scheergel

Je kan ook de wat goedkopere scheergels kopen in de winkel maar wat Gillette maakt is wel heel erg goed. Deze variant is de sensitive variant, oftewel voor de prikkelbare en/of gevoelige huid.

De gel van gillette voelt wat vettig aan. Hij is wat dikker en blijft prima op je gezicht zitten. Andere merken lossen al snel op en voor je het weet heb je niets meer op je gezicht zitten. Bij de Fusion Proglide scheergel van Gillette is dat dus niet zo.

Vergulde Hand Aftershave Balsem

Ja de Vergulde Hand Aftershave Balsem ruikt lekker en niet zo heel erg overdreven! De balsem is wit (zoals nivea bijvoorbeeld) en is niet super vet. Hij trekt snel in en laat geen witte gloed op je gezicht achter.

Ik had zelf deze balsem nog nooit geprobeerd (of iets anders van “Vergulde Hand”) maar ik vind het prima spul voor na het scheren!

Compleet verhaal

Wil je zien hoe het scheren gaat? Of de scheergel echt zo goed blijft zitten waardoor het scheren nog beter gaat en niet pijnlijk is…. kijk dan snel de video.

En de beste scheerspullen? Die koop je natuurlijk op scheerplein.nl!

comments powered by Disqus