Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Goede voornemens 2016 volhouden

Goede voornemens 2016 volhouden

dontquit_freeleticsMet het nieuwe jaar komen ook weer de goede voornemens. Minder roken, minder drinken, meer sporten. Je kent ze wel.

Sportscholen zijn altijd heel blij met het begin van een nieuw jaar want in deze periode (december / januari) zien ze altijd een sprong omhoog in hun leden bestand.

Maar de meeste van deze leden kan je beter sponsors noemen, want na een aantal weken zie je deze mensen niet meer.

Om je goede voornemens direct te laten werken is het geen goed plan om te zeggen:

MORGEN begin ik

Want morgen heb je vast wel een andere reden om MORGEN te beginnen. En de dag er na kan je vast ook wel weer een reden bedenken.

Zoals je weet ben ik met een groep collega’s aan het trainen voor de Mud Run in Maart. En toen ik ze op 1 januari vroeg of ze gingen trainen, zeiden ze…. Morgen Begin ik!

freeletics_1

Ja ja ja Morgen…. waarom niet vandaag? Het is een slechte smoes om nooit echt te beginnen.

Begin dus gewoon vandaag! Het maakt niet uit wat je doet. Of je nu een eind gaat wandelen, rennen een Freeletics workout doet. BEGIN! En stel het niet uit tot morgen.

Volhouden goede voornemens

En dan komt het moeilijkste, hou het vol. Doe het 1 dag, 2 dagen, 3 dagen. Hou het vol net zolang tot het geen “moetje” meer wordt maar een verslaving!

Ja het kan echt! Op een gegeven moment ga je je zo goed voelen, zit je zo lekker in je vel, heb je zoveel energie dat je lichaam ’s middags al schreeuwt!

Ik wil NU sporten

Er is helaas geen magische oplossing voor het goede voornemens volhouden. Het begint echt bij jezelf! Denk er eens over na. Waarom wil je het eigenlijk? Waarom wil ik stoppen met roken? Waarom wil ik stoppen met drinken? Waarom wil ik wat kilo’s afvallen?

Als het antwoord is “Ik wil langer leven!” Dan ben je op de goede weg!

Begin dus niet morgen! Maar begin vandaag!

Wil je net zoals ik thuis kunnen trainen, begin dan met Freeletics. Als je nu inschrijft krijg je 2 weken coaching van me gratis! Voor 39 euro per 3 maanden is het stukken goedkoper dan de sportschool.

En laat me hieronder even weten hoe het gaat! En mocht je persoonlijke coaching nodig hebben mail me gewoon. Dan stuur ik je wel wat persoonlijke tips!

Hulp nodig bij goede voornemens?
</p>

Ik snap heel goed dat het moeilijk is om af te vallen, soms heb je gewoon wat hulp nodig!

En dat kan je krijgen! Ook jij kan afvallen, met wat hulp!

Het Start met Afvallen progamma is er speciaal voor jou! Voor iedereen een speciaal programma met Coach! Of je nu Man, vrouw of wel of niet sport! Dit jaar gaat het jou lukken!!

</div>

</div></div>

comments powered by Disqus