Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Gratis freeletics coaching! 2 weken lang!

Gratis freeletics coaching! 2 weken lang!

Ja hoor! Ik mag gratis en voor niks 2 weken Gratis freeletics coaching weggeven!

Nou dat is niet helemaal waar… iedereen mag 2 weken gratis freeletics weg geven als je een abonnement hebt. Maar ik dacht ik waag er eens een blog post aan.

Freeletics is een super gaaf online fitnessprogramma aan je lichaam gaat werken en zo kan afvallen en fitter kan worden. Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben zal je het zelfde bereiken met HiiT en Insanity, maar freeletics heeft een soort van “stok achter de deur” motto omdat je steeds op tijd werkt.

Je hebt er niets voor nodig, geen gewichten enz en je kan alle oefeningen thuis of in het park of speeltuin doen. Zonder apparaten of accessoires. Een duur abonnement op de sportschool is met freeletics dus ook niet nodig.

Bij de oefeningen maak je dus gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Je doet heel veel squats, sit-ups, burpees, pull-ups, push-ups enz. En dat maakt het super eenvoudig om thuis te doen.

Heb je 2×2 meter in huis…. freeletics is mogelijk. De coach verteld je wanneer je moet sporten en wanneer je mag rusten.

En ja, het is zwaar! Heel zwaar! Je lichaam gaat pijn doen, je wilt stoppen… maar dat mag niet van me! Ga door! Wordt fitter! Wordt slanker! Wordt beter!

Ga je meedoen met mijn twee weken gratis freeletics? Laat het hier onder in de comments weten!

Dus doe mee met mijn gratis freeletics sessies!

comments powered by Disqus