Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Hardlopen met je telefoon in je hand, Handygrip

Hardlopen met je telefoon in je hand, Handygrip

Mijn beoordeling


De Handygrip is zeer handig voor wanneer je je mobiel in je hand wilt houden bij het hardlopen of wandelen. Hij ligt vast in je hand, ook al hou je je telefoon losjes vast. Of het mooi is op je telefoon moet je zelf maar beslissen.


Gebruiksgemak
8/10
Degelijkheid
8/10
Design
8/10
Kwaliteit
8/10
Installatiegemak
9/10
Prijs
9/10

Okay, ik zal eerlijk zijn. Toen me werd gevraagd om de Handygrip te testen tijdens het hardlopen met je telefoon in je hand was ik sceptisch. Sceptisch vooral omdat je het op je mobiel moet plakken.

In het dagelijks leven wordt ik op mijn werk gezien als Nerd. Deze nerd plakt wel zijn macbook vol met stickers. Dat vind ik leuk, maar het is ook gewoon een Nerd ding!

Maar iets op mijn iPhone plakken? No Freaking way! Of toch?

Handygrip eenvoudig bevestigen

DSCN1243Ik had er nog nooit van gehoord. De Handygrip. Een strip die je op je telefoon plakt waardoor je daarna je vingers heen kan steken waardoor de telefoon eigenlijk vast aan je hand zit.

Ja, je leest het goed! Je moet het op je telefoon plakken. Of beter wanneer je een goed zittend hoesje hebt plak je het daarop.

 

De Handygrip is eenvoudig te monteren:

  • achterkant telefoon schoonmaken
  • strip loshalen
  • op je telefoon plakken,
  • 30 seconden vast drukken;
  • klaar!

Echt binnen 1 minuut zit hij op je telefoon!

En dan kan je heel eenvoudig je telefoon in 1 hand bedienen! Oh, wees niet bang. Je kan hem er ook gewoon weer afhalen. Zonder dat er lijmresten achter blijven!

Maar eens er afgehaald is dan niet meer bruikbaar. Gelukkig zijn ze niet super duur.

Mobiel vast aan je hand

DSCN1248Het mooie is dat zodra je vingers door de Handygrip steken je je telefoon eigenlijk niet kan laten vallen.

Daarom is hij in mijn geval zo handig! Kijk ik heb zo’n Telefoon houder voor om je Arm. Maar als ik even iets wil wijzigen, zit ik altijd heel erg te klooien. Als mijn telefoon op mijn arm zit, kan ik hem gewoonweg niet goed bedienen.

Dus wil ik hem tijdens het hardlopen en wandelen liever in mijn hand houden. Maar ja even je grip verliezen en bam! Op de grond! Met de Handygrip is dat vrijwel onmogelijk.

Hij zit als het ware vast aan je vingers. En je kan hem op een normale manier bedienen als je aan het hardlopen bent.

Hardlopen met je telefoon in je hand

DSCN1245Ja zelfs tot na het aanbrengen was ik sceptisch. Waarom een soort van veiligheidsgordel achter op mijn telefoon plakken?

Ik kan hem prima vasthouden toch met 1 hand? Zo’n ding achter op plakken? Zonde van mijn iPhone toch?

Dus…. pakte ik een hoesje dat ik nog had liggen. En plakte ik het daarop. En ik moet zeggen. Je schuift twee vingers door de Handygrip! En het toestel ligt vast in je hand! Niet muurvast maar gewoon goed “kan niet zomaar uit je hand vallen” vast!

Eigenlijk precies wat ik nodig had bij het hardlopen. Ik hou hem nu lostjes in mijn hand en ik weet dat hij niet kan vallen.

Handygrip bestellen

Ze hebben diverse kleuren die perfect op jou kleur iPhone past. Ik heb nu een zwarte, metaal/zilver look en de gouden in huis.

Dus, Hardlopen met je telefoon in je hand? Dan kan je niet om de Handygrip heen! Voor één Handygrip betaal je € 6,95-.

Snap ik dat je ook gelijk wilt bestellen, dat kan bij Tighton.nl!!

Gebruik vouchercode 2pack, 3pack of 6pack, dan krijg je gelijk korting op 2, 3 of 6 stuks!

comments powered by Disqus