Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Identificatie polsband voor iedere buitensporter

Identificatie polsband voor iedere buitensporter

SportQlip voor iedere sporterIedere buitensporter zou het bij zich moeten dragen. Een identiteitsbewijs! Dat is overigens niet alleen verplicht in Nederland, maar het zou ook makkelijker zijn voor hulpverleners wanneer er onverhoopt een ongelukt gebeurd waar je bij betrokken bent.

Helaas is het niet altijd even handig als je sporter bent om met een paspoort of identiteitskaart je sport uit te oefenen. Maar daar is een oplossing voor!

Als je vieze sporten, zoals obstacle runs, mud runs enzovoorts doet dan is het bij je hebben van een paspoort, identiteitskaart of mobiele met ICE nummers niet handig.

Deze worden hierdoor zo vies of gaan kapot dat ze niet meer bruikbaar zijn. Echter als je bij een ongeluk betrokken raakt en je ben niet in staat om iets te zeggen, doordat je bijvoorbeeld bewusteloos bent is het voor de hulpverlener wel zo handig om te weten wie ze moeten bellen.

Identificatie polsband

Dit kan heel eenvoudig opgelost worden door het kopen van een Identificatie armband (polsband). Deze armbandjes zijn speciaal gemaakt om mee te kunnen sporten. Ze zijn meestal van rubber zitten niet in de weg en gaan door water en of modder niet kapot.

Deze armbandjes zijn voorzien van de meest voor de hand liggende informatie zoals bijvoorbeeld: Je naam, een ICE naam en nummer, je adres en als er plek is nog je bloedgroep.

Door deze armband te dragen tijdens het sporten kan er snel gebeld worden naar de voor jou meest belangrijke persoon bij een ongeluk.

Sportqlip polsbandjes

De identificatie polsband kan je vandaag nog aanschaffen op de site van Sportqlip.com.

Sportqlip is dé identificatie polsband die iedere sporter zou moeten dragen.

Afgelopen week ontving ik twee polsbandjes van Sportqlip. Een blauwe en een oranje bandje. De bandjes zijn stevig en zien er flitsend uit. Zelfs als er modder op zit (van de week al een bootcamp sessie gedaan er mee) zijn ze niet te missen.

De bandjes van Sportqlip zitten prima, ik heb tijdens de bootcamp sessie niet gemerkt dat ik hem droeg. Ze zitten, mits je de juiste maat kiest niet te strak of te los en ergens achter blijven hangen kan dus bijna niet.

De tekst die ik had opgegeven zit in een aluminium plaatje (die ze Qlip noemen) gestanst en is heel goed leesbaar. Je kan zelfs nog extra Qlip’s bestellen voor wanneer je niet genoeg hebt aan de 4 regels die er standaard op een Qlip kunnen.

De bandjes zijn in 8 kleuren te krijgen, waaronder :

Zwart en wit, en 6 echt flitsende kleuren namelijk : groen, oranje, blauw, geel, rood en roze. Voor ieder wat wils dus.

Voor de prijs hoef je het niet te laten! Voor €. 14,95 (ex verzendkosten) heb je al een Sportqlip identificatie polsbandje. Een extra Qlip kost inclusief 4 regels tekst €. 10,95 en een extra bandje heb je al voor €. 4,95

Identificatie tijdens sport verplicht

Als je het mij vraagt zou identificatie tijdens het sporten ook verplicht moeten zijn, al is het maar via zo’n postbandje. Dan weet iedereen tenminste wie ze moeten bellen bij een ongeval of probleem.

Je kan trouwens een identificatie bandje kopen via SportQlip.com.

comments powered by Disqus