Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Insanity moe, hallo Fitnessblender

Insanity moe, hallo Fitnessblender

Na zo’n 3 weken Insanity training te hebben gedaan ben ik het een beetje zat aan het worden. Niet de workouts an sich maar het lijkt constant op elkaar. Ik had iets meer variatie verwacht. Een soort van iedere dag een andere video, maar het is gewoon iedere week weer de zelfde video’s in een andere volgorde.

Toen ik insanity begon was het wel leuk, maar ik vond de fitnessblender video’s ook erg leuk en die hebben er echt heel erg veel. 

Op de website www.fitnessblender.com, maar ook via youtube, kun je diverse workouts van Fitnessblender vinden. Daniel en Kelli doen de workouts zodat je met een paar dumbells,kettlebell, een fitness mat of fitness bal al de trainingen kan doen. Ze hebben ook workouts zonder dat je enig materiaal nodig hebt en zowel Daniel als Kelli van Fitnessblender geven diverse workouts, zoals: HIIT, cardio, buik, benen met en zonder gewichten.

De video’s zijn erg luchtig, maar halen wel het uiterste uit je. Daniel en Kelli zijn ook niet te beroerd om te laten zien dat ze zelf ook redelijk afgemat zijn.

Dus… nu ik insanity een beetje zat ben is het tijd om weer met fitnessblender wat te gaan doen.

Er zijn dus zat video’s op youtube te vinden. Dat zijn op zich staande video’s en niet een soort van weektraining, maar die bieden ze wel aan voor weinig op hun site. Voor minder dan een tientje heb je al een trainingstraject van 4 tot 8 weken.

Ik heb Fitness Blender’s 4 Week Bodyweight-Only Fat Loss Program voor 6 euro gekocht. Daar kan ik de komende 4 weken weer even mee vooruit. En zeg nou zelf dat is toch beter dan de 120 euro die je betaald (kan goedkoper) voor de insanity workout die steeds het zelfde is.

comments powered by Disqus