Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Insanity workout echt krankzinnig

Insanity workout echt krankzinnig

Zweten….. ik wist niet dat ik zo erg kon zweten. Het was niet een berg zweet zoals bij bootcamp, nee ik heb gezwommen in mijn zweet. Het droop letterlijk van me af, het gutste, stroomde echt uit al mijn poriën.

Het dat komt door de Insanity workout, die is namelijk zwaar… heel zwaar.

De fitness test kwam ik eigenlijk nog wel prima door. Tuurlijk ook best zwaar, en flink zweten, maar als je echt begint met de echte workouts is het afzien zwaar afzien.

Maar het is ook lekker, je knalt echt 40 minuten door en na de eerste workout had ik er zo’n 400Kcal doorheen gejaagd. Overigens zeggen ze dat je tot wel 1000Kcal kan verbruiken met 1 workout, maar dat haalt bijna niemand denk ik.

Nog 55 dagen dan ben ik klaar met de eerste reeks van de Insanity workouts. Ik verwacht dat ik er een stuk beter uit zal zien, minder vettig, iets gespierder. Ik verwacht echter niet dat ik er uit zal zien zoals de “photoshop” foto’s die je ziet bij de mensen van insanity zelf.

Tuurlijk!

comments powered by Disqus