Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Lid geworden van Dutch Mud Men

Lid geworden van Dutch Mud Men

Van de week ben ik lid geworden van Dutch Mud Men. Niet alleen omdat je dan korting krijgt op diverse sport kleding en accessoires.

Maar vooral omdat je dan ook 10% korting krijgt op alle obstacle runs die staan op http://obstakels.com/

En dat daar een agenda staat met alle komende obstacle runs is alleen maar meegenomen!

< !–more –>

In de optiek van Dutch Mud Men is obstacle running een teamsport. Ten eerste heb je elkaar soms echt nodig om over een obstakel heen te komen. Ten tweede moet je soms je angsten overwinnen en kunnen teamgenoten elkaar daarbij helpen. Ten derde is het gewoon veel leuker om samen te lopen!

Blijkbaar staat de sport hier in Nederland nog in de kinderschoenen en het voor veel mensen soms lastig is om vrienden te vinden die met je meelopen. Met die gedachte in het achterhoofd heeft Dutch Mud Men daarom in 2013 Team Dutch Mud Men opgericht. Het grootste obstacle running team ter wereld met meer dan 2.500 leden.

Ben jij een obstacle runner in hart en nieren? Stroomt er modder door je aderen en zou je het liefst elk weekend tijgeren, klimmen, springen en rennen door de modder? Word dan lid van Team Dutch Mud Men!

Lees hier over alle voordelen van het lid zijn van Dutch Mud Men

comments powered by Disqus