Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Men’s Health en Body&Fit Uitpak Surprise Party

Men’s Health en Body&Fit Uitpak Surprise Party

Een beetje teleurgesteld was ik wel ja toen ik hoorde van Men’s Health dat de Survival of the Fittest reis naar London niet door ging.

Zo moeilijk kon het toch niet zijn om 10 man zo ver te krijgen om slecht 450 euro op tafel te leggen voor een weekendje Londen met daar bij de Survival of the Fittest? Helaas… blijkbaar is fit Nederland niet in om voor deze reis te betalen. Dus ik baalde!

Ik had er echt zin in om naar London te gaan, maar we gingen niet. Althans we gaan niet met de Men’s Health reis! Ik heb het zelf geregeld.

Natuurlijk heeft Men’s Health zijn excuses aangeboden en vertelde ze me dat ze het goed gingen maken. Ik was benieuwd naar hoe ze dat zouden gaan doen.

Toen ik vorige week een weekje naar Griekenland was whatsappte de buurvrouw een foto van een Body&Fit doos. Maar ik had toch niets besteld bij Body&Fit? Na een dag kreeg ik ongeveer de zelfde foto van iemand die met mij mee zou gaan naar London. Aha! Plots ging er een lampje aan deze doos kwam via Men’s Health!

Op vakantie had ik besloten om bij thuiskomst te gaan vloggen dus kon ik deze surprise doos mooi daar voor gebruiken! Dus ik zette mijn camera klaar en begon aan het uitpak feestje!

Nadat ik alle beschermIk de doos zaten heel veel leuke probeer verpakkingen, zoals Proteine chips, Proteine kokos-choco snacks en een doosje vitamine pillen. De Kokos-snacks lijken me erg lekker! Ze zullen ook allemaal voor mij zijn omdat er verder niemand in ons gezin van kokos houdt! De paprika chips zal ik wel moeten verstoppen want die vind iedereen lekker.

Verder vond ik in de Body&Fit doos een paar handschoenen, een drinkfles en een sporttas. Alle drie super handig, want bij het Freeletics zit een onderdeel optrekken en dat vinden mijn handjes niet zo fijn. Ja zal je zeggen gewoon ff door die pijn bijten, maar met blaren en kapotte handen is het toch wel handig om handschoentjes te hebben.

De drinkfles is ook handig, want zo nu en dan raak ik nog wel eens een drinkfles kwijt. Of ziet hij er na een tijdje zo ranzig uit doordat ze gewoon lelijk worden na heel veel afwasbeurten in de vaatwasser dat ik ze weggooi.

Mens Health doosDe sporttas, daar baal ik wel een beetje van…. ik heb namelijk net een nieuwe sporttas gekocht! Maar deze sporttas van Body&Fit ziet er wel een stukje mooier uit en is van betere kwaliteit. Een soort van leerlook, geen echt leer denk ik, maar wel mooi. Ik denk dat ik mijn net nieuw gekochte sporttas onder in de kast gooi en voorlopig deze ga gebruiken.

Dus ja… ter verzachting van de pijn is dit een mooie doos vol spullen die ik kan gebruiken!

Bedankt Men’s Health en Body&Fit!

comments powered by Disqus