Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Mijn huidige sportgear

Mijn huidige sportgear

Veel van mijn bloglezers vragen of ik ook sportgear thuis heb.

In veel van de fitness blender filmpjes gebruiken ze namelijk dumbels (halters), een matje en zo nu en dan een kettlebel.

Om eerlijk te zeggen had ik dit eerst ook niet, maar sinds kort heb ik ook wat spullen gekocht om deze video’s toch te kunnen doen.

< !–more –>

Ik heb eigenlijk maar een paar spullen thuis om mijn trainingen mee te doen. Dat zijn puur spullen waar mee ik delen train die ik moeilijk of niet met mijn eigen lichaamsgewicht kan trainen.

En daarnaast is het ook wel eens lekker om een halter vast te pakken.

De lijst:

Dubbele Layer Yogamat 5 mm

Deze yogamat heeft twee lagen van twee verschillende kleuren. De tweekleurige yogamat 5 mm is gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën in de Yoga & fitnessmat industrie. Hij is latex- vrij, duurzaam en hij heeft heeft anti-slip noppen.

€ 11,90

Kettlebell 12 kg Kunststof

De one-handed dumbbell inSPORTline Vin-Bell is van hoge kwaliteit en uniek met een klokvormige halter; met een driehoekige grip. Het lichaam van de halter is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, met een cementen vulling. De kwaliteit en stevige steel van de halter zorgt voor een veilige en comfortabele training.

€ 22,95

Dumbbell Set met cement vulling 2 x 10 kg

Een unieke en betaalbare dumbbell set met cement vulling. De as is gemaakt van hoge kwaliteit metaal en aan de einden voorzien van een krans voor de veiligheid.

€ 24,90

Body Sculpture – Opdruk Stangen / Push Up

Body Sculpture Push Up Bar. Als je push ups of ook wel opdrukken genoemd, op de grond doet krijg je vaak last van je polsen.

€ 15,49

Polar M400 met H7 Hartslag meter

De Polar M400 brengt stijl, resultaat en comfort samen. Het is een uitzonderlijke mix van een sportief design, ingebouwde GPS en geavanceerde trainingsfuncties, samen met vele mogelijkheden om je dagelijkse activiteit en slaappatroon 24/7 in de gaten te houden.

€ 156,00

Dat is het. Mocht ik nog meer aanschaffen laat ik het zeker even weten.

comments powered by Disqus