Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Mud Masters Obstacle Run: A True Underdog Story

Ken je de film Dodgeball: A True Underdog Story ?  Het gaat over een sportschool eigenaar die meedoet met een team van kleurrijke figuren aan een dodgeball-toernooi in Las Vegas.

Ze kunnen echter voor geen meter Dodgeball spelen en hij moet dus in een korte tijd dit team klaar stomen om het toernooi te winnen.

En laat ik nu net dat zelfde doel hebben voor de Mud Masters Obstacle Run.

Toen ik vorig jaar met een paar collega’s sprak over mijn Mud run / Strong Viking en Obstacle run avonturen, bleken er nogal wat van die collega’s enthousiast! Zo enthousiast zelfs dat ze er een paar weken geleden weer over begonnen.

Theo! Wanneer gaan we dit nou doen… okay…. dan maar eens voorzichtig peilen hoeveel collega’s er mee willen.

Dat bleken er niet zo maar een paar! Maar liefst 9 collega’s willen er mee! De Run was ook snel uitgekozen en, mits we nog mee kunnen doen, lijkt het er op dat we 5 maart mee doen met de Mud Masters Obstacle Run!

Trainen voor de Mud Masters Obstacle Run

Nu heb ik al een soort van handleiding geschreven voor welke kleding ze aan moeten in dit artikel. En heb ik ze ook al wat tips gegeven via wat youtube filmpjes om aan oefeningen te doen…. maar ik wil eigenlijk net zoals “Peter La Fleur” in Dodgeball “winnen” of wel heel  graag binnen een redelijke tijd met zijn allen over de finish komen.

Nou wil ik niet zeggen dat ik op dit moment in topvorm ben…. maar er zijn wat collega’s waarvan ik denk…. zodra dat gezicht van pure uitputting de modder raakt na zo’n 5km moeten we er nog 7…..

Keihard trainen trainen trainen

Ik zal het team dus moeten trainen… probleem is dat we niet echt bij elkaar in de buurt wonen…. dus daar moet ik nog wat op verzinnen.

Het zal echter niet zo trainen worden als Dodgeball, alhoewel… het gooien van moersleutels…. hmmmm ha ha ha ha nee toch maar niet.

Dan maar trainen zoals Rocky!

Hoe dan ook… we zullen tip top fit aan de start verschijnen!

 

comments powered by Disqus