Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Nooit meer de deur uit voor voetbalschoenen

Nooit meer de deur uit voor voetbalschoenen

Pap, mijn voetbalschoenen zijn versleten! Pap, mijn scheenbeschermers zijn te klein geworden! Pap, ik wil dat nieuwe voetbal shirt van Messi!!!!

Geloof me, als vader van twee kinderen die allebei van voetbal houden is dit iets wat ik regelmatig hoor.

Het lijkt wel of die twee gasten met een voetbal aan hun voet geboren zijn. Ieder moment van de dag staan ze buiten met een bal tegen een muurtje te schoppen of spelen ze met vriendjes op het voetbalveldje voetbal. En ja dan heb je regelmatig voetbalspullen nodig. Het mooie is dat ik de deur daar niet meer voor uit moet en alles op één plek kan kopen.

Voetballen

Voetballen voetballen voetballen. Het lijkt er bijna op dat er niets anders is naast school… oh ja de Wii en de DS natuurlijk, maar als het een beetje weer is dan staan mijn twee kinderen met een bal aan hun voet.

Van wie ze het hebben? Niet van mij, want ik heb niets met voetbal. Okay…. Dat is niet helemaal waar. Ik had niets met voetbal, want sinds mijn oudste zoon op voetbal zit sta ik ook 2 tot 3x per week aan de lijn. En als leider wel te verstaan, niet iets wat ik wilde maar omdat er niemand anders dit wilde doen heb ik me maar opgeworpen.

En ja het is geweldig om die gasten te zien voetballen. Helemaal als ze winnen natuurlijk. Maar ja…. Er gaat nog wel eens wat kapot… of ze moeten iets nieuws hebben omdat ze er uit gegroeid zijn. En weer naar de winkel! Dat doe ik nu niet meer.

Voetbal artikelen bij Unisportstore

Op een gegeven moment ging ik bijna iedere zaterdag wel naar de stad om voetbal spullen te halen. Was het voor een voetbal, nieuwe schoenen, scheenbeschermers, een nieuw voetbalshirt of voetbalbroekje.  Dat moest makkelijker kunnen. Ipv dat ik naar de sportwinkel ga, kan de sportwinkel niet naar mij komen?

Internet! Alles is te koop toch via internet? Maar dan wel bij één web-shop als het kan! En dat kan! Na wat zoekwerk vond ik de webwinkel van Unisport. Die hebben werkelijk alles op het gebied van Voetbal!

Voetbalshirts, Voetbalschoenen, Keepershandschoenen, Baselayer producten, Scheenbeschermers en Accessoires zoals: voetballen, voetbalsokken, bidon enz. enz.! Als je iets nodig hebt voor voetbal dan vind je het bij Unisportstore. En dat weten mijn kinderen nu ook, zijn ze niet aan het voetballen dan zitten ze in de webshop van Unisport en kijken ze met vooruitziende blik wat ze binnenkort wel weer niet nodig hebben.

“Pap, dat Messi UCL Finale 15 T-Shirt  moet ik echt hebben!”

50 euro Unisportstore tegoed winnen!!!!

Ben je toe aan nieuwe voetbalschoenen, een nieuw voetbalshirt of misschien wel nieuwe keepershandschoenen? Dan heb ik goed nieuws! Samen met de Unisportstore geef ik de maand september een tegoedbon van 50 euro weg! Die je kan besteden in de webshop van unisportstore.nl

Je kan twee dingen doen!

 1. Twitter, Facebook actie:
 2. Instagram actie :
  • Deel een eigen foto van jezelf achter pc, laptop, tablet of mobiel met de 40enfit.nl of unisportstore.nl site, dus zowel jij als de site moet te zien zijn 🙂 mooie uitdaging toch 🙂
  • Deel het bericht met minimaal de volgende twee hashtags :  #40enfit en #unisportstore
  • Deel het bericht met tags : @40enfit & @unisportstorenl
  • Volg @40enfit en @unisportstorenl

Actie regels

 • Deze actie eindigt op 30 september 2015 om 23:59;
 • Het tegoed is niet inwisselbaar voor geld en alleen als tegoed te besteden bij Unisportstore.nl;
 • Over de uitkomst kan niet worden gecorrespondeerd;
 • Mijn kinderen (en de rest van mijn familie, directe vrienden en kennissen) zijn uitgesloten van deelname;
 • Op 1 november zal de winnaar bekend worden gemaakt;
 • Met de winnaar wordt automatisch contact opgenomen.

Succes!!!

Vergeet niet te kijken op het instagram en facebook account van Unisportstore.nl!

comments powered by Disqus