Over 40enfit en Theo van der Sluijs

Theo van der Sluijs freeletics helweekAangezien ik nu al over de 150 blogposts heen ben, leek het me hoog tijd om nog wat meer over mezelf te vertellen! Wie is Theo a.k.a. 40enFit?

Mijn volledige naam is Theodorus van der Sluijs, maar zeg gerust Theo. Ik ben ondertussen 40+ en nog elke dag bezig met het fit worden en fit blijven. Ik ben geboren op 14 mei, wat mij het sterrenbeeld Stier meegeeft. Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in een klein dorpje in de Provincie Zeeland.

Naast Bloggen en bijna elke dag sporten heb ik natuurlijk ook dagelijkse verplichtingen zoals werk! Ik ben ICT manager en stuur dagelijks meerdere teams van developers aan.

Heb ik nog meer hobby’s? Zekersssss! Ik doe veel aan fotografie, ik ging altijd één keer per week Bootcampen met een vaste groep bij Fitland, maar sinds ik Freeletics heb ontdekt doe ik dit vaak thuis of rondom huis. Ik kijk diverse series en loop dagelijks diverse rondes met onze honden Mowgli Bas. Ik ga diverse keren per jaar naar verschillende developers conferenties. Ik heb ook nog een andere Blog namelijk https://www.vandersluijs.nl en https://www.itheo.nlwaar ik over Nerd dingen en mijn leven blog.

Ik ben dit blog begonnen omdat ik mijn ervaringen met het 40 zijn en fitter worden wil delen met jullie. Ik weet bijna zeker dat er meer mensen die rond dezelfde leeftijd zitten met het zelfde probleem rond lopen… hoe wordt en blijf ik fit op deze leeftijd.

Ik heb ongeveer 20 jaar aan Fitness gedaan, en de laatste 5 jaar daarvan vooral mijn kaakspieren;

Ik heb in 2007 jaar geleden bijna 20 kilo afgevallen met het crash dieet van onze Sonja Bakker (wat op de lange termijn dus niet werkt!);

Vind je deze site leuk en wil je dat ik meer artikelen schrijf? Koop dan een kop koffie voor me! Bedankt!! Koop me een koffie