Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review Amstel Radler bier

Review Amstel Radler bier

Mijn beoordeling


Amstel Radler bier het bier wat ook niet bier drinkers over de streep moet trekken om bier te gaan drinken. Dus heb ik het geprobeerd en het was verrassend!


Smaak
10/10
Prijs
9/10

Ummmm sorry… dit is toch een gezondheidsblog? Waar je tips over fitter worden krijgt en over sport mogelijkheden kan lezen?

Klopt! Maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet meer mag leven en dat alles wat lekker is verboden zou zijn.

Bier… de één houdt er van, maar ik vind het ronduit smerig! Je moet het leren drinken! Ja hoor… je gaat toch ook geen grond eten tot je het lekker vindt! Is dan mijn tegen antwoord. Overigens.. zeg ik geen grond maar een ander woord wat er op rijmt, maar dat wilde ik hier liever niet kwijt 🙂 .

IMG_0171Efin, mijn vrienden die dat zeggen moeten me dan wel gelijk geven. Zo nu en dan probeer ik het wel, maar na een half glas trek ik bier gewoon niet meer.

Nu zag ik laatst de reclame van de 3 fietsers op de berg die zo’n lekker uitziend koud glas bier zitten te drinken (ik zeg lekker uitziend want als ik mensen bier zie drinken dan denk ik, dat moet wel lekker zijn).

Amstel Radler bier, het bier wat ook niet bier drinkers over de streep moet trekken om bier te gaan drinken.

Nu ben ik wel iemand die graag eens wat probeert dus heb ik ook maar zo’n Amstel Radler bier gekocht. Hup de koelkast in en wachten tot hij ijs en ijs koud is.

Amstel Radler bierIk was blij verrast. Ja het ruikt naar bier… dus even dacht ik, oh oh daar gaan we weer.

Maar die eerst slok was eigenlijk heel lekker. Fris, niet echt naar bier smakend (ja ergens ver weg). Dus Ja, ik vind het een lekker bier, als ik het bier mag noemen.

Amstel Radler bier, eindelijk een biertje wat ik zonder misselijkmakend gezicht trekkend kan drinken.

Ga ik het nu elke dag drinken…. nou nee, maar als ik dan eens een keer zin heb in een biertje….. dan wordt het Amstel Radler bier.

De kcal valt best mee. 45 per 100Ml

comments powered by Disqus