Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: Braun EN10 Oor & Neustrimmer

Review: Braun EN10 Oor & Neustrimmer

Mijn beoordeling


Tja, met dop er op lijkt hij op een vrouwelijk speeltje. Scheren doet hij, maar verwacht geen wonderen.


Gebruiksgemak
5/10
Degelijkheid
7/10
Kwaliteit
7/10
Mogelijkheden
5/10
Design
5/10
Afmeting
8/10

Neus haren…. bah….. maar ja… ze groeien en ze groeien… Je kan ze er uit trekken. Dat doet vooral veel auw, je kan ze ook scheren!

Scheren? Ja! Met de Braun EN10 Oor en Neustrimmer. Ik kreeg er één ter test van pleinshoppen.nl. En of het helpt lees je in deze review.

De Braun EN10 Exact Series Oor & Neustrimmer levert een veilige, nauwkeurig en een gemakkelijke manier voor het verwijderen van ongewenste haren in een kwalitatief hoogwaardig en ergonomisch ontwerp.

Nou dat bepalen we natuurlijk wel even zelf. Het ontwerp is … prima. Maar om nu te zeggen ergonomisch? Hoe lang denkt Braun eigenlijk dat je bezig bent met scheren? Uren? Ik bedoel, tuurlijk ergonomie is goed als je iets heel vaak en langdurig doet.

Maar neusharen scheren? Okay, als je de oorharen meeneemt dan ben je iets langer bezig… om om voor die paar minuten dat je bezig bent hem nu ergonomisch te maken… en te noemen….

En met de dop er op, lijkt hij eerder op een vrouwelijk speeltje (waar ergonomie dan waarschijnlijk beter op zijn plaats is) dan op een scheer apparaat.

Doodeng

Ik moet eerlijk zeggen dat ik neusharen scheren doodeng vindt. Ik ben altijd bang dat de haren in mijn neus op de één of andere manier vast komen te zitten in dat ding en met één ferme ruk al mijn haren er uit trekt…. das pas pijnlijk.

Natuurlijk heeft braun er alles aan gedaan zodat dit niet gebeurd. Er zit op het scheerdeel een soort van ijzeren kapje waar wanneer de haren naar binnen steken ze geschoren worden.

Dat maakt dit ding gelijk een stuk onhandiger dan je zou hopen. Het gat waarin de draaiende mesjes zitten is klein.

Je moet echt flink te keer gaan in je neus willen er haren in komen die afgeschoren worden. Okay, als je een haar bos hebt in je neus als Fellaini heeft op zijn hoofd dan zal dat ding het heel goed doen. Maar ik heb gewoon her en der wat lange haren die korter moeten en dan is dat nog niet zo eenvoudig.

Het werkt, maar je moet echt flink draaien en heen en weer halen voor je resultaat hebt.

Op mijn andere blog lees je trouwens over mijn uitpakparty.

De Braun Oor en Neustrimmer is te koop op scheerplein.nl

comments powered by Disqus