Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: Daily Digest van frecious.nl

Review: Daily Digest van frecious.nl

Mijn beoordeling


Ik heb de Daily Digest opgedronken (met wat tegen zin), maar ik zou het niet kopen. En alhoewel Frecious zegt ze een spijsverterings-boostende blend voor je hebben gemaakt en dat je darmen er gezond van worden, waren mijn darmen het er daar niet echt mee eens.


Smaak
1/10
Ingrediënten
7/10
Kleur
8/10
Prijs
5/10

Ik werk zoals jullie misschien wel of niet weten in de eHealth, grappig genoeg heet het bedrijf waaronder ik val ook nog eens eHealth Ventures Group en raad is… daar hebben we het vaak over gezondheid.

Zo komt ook vaak het sap drinken verhaal voorbij, en diverse van mijn collega’s drinken dan ook zo nu en dan een gezonde juice. Er was een plan om dit zelf te maken binnen het bedrijf, maar er was niet echt een goede sap centrifuge gekocht en dus werd het ding nooit gebruikt. Echter om toch gezond te kunnen drinken is er toen besloten om zo nu en dan gezonde slow juices te bestellen. Dit keer hadden ze bij Frecious.nl de juices besteld en mocht ik er vandaag één proeven van mijn collega’s.

Van mijn collega kreeg ik de “Daily Digest” om te proberen. Toen ik hem vroeg waarom hij juist deze aan me gaf, zei hij : “Probeer nou maar gewoon!”.

Van de Daily Digest, zo las ik op de site zou je een blije buik krijgen.

Lekker in je vel met een Blije Buik!

De ingrediënten van deze juice zijn: gele paprika, appel, zuurkool, ananas, citroen, kurkuma.

Zoals alle juices bij Frecious is ook deze via het slow juicing proces gemaakt. Ze claimen dat alle ingrediënten vers zijn, als sap diepgevroren en bevroren bij de klant aankomen zodat alle gezonde voedingsstoffen er nog in zitten zodra je het flesje ontdooit en opdrinkt.

Zelf omschrijft Frecious dit sapje als volgt.

Bijzondere smaak van lichtbitter en friszuur met een zoete ondertoon

Nou weet ik zelf een beetje wat je kan verwachten wanneer je rauwe groenten drinkt ipv dat je ze gekookt met een sausje opeet. En kan… laat ik het netjes zeggen… soms nogal een onverwachte onaangename verrassing zijn 🙂

Zo ook met dit drankje. Ik nam een slok en mijn smaakpupillen reageerden alsof ze LSD hadden geslikt. Zoveel kleuren zoveel smaken….. Fris… maar met een vreselijke mokerslag aan het eind.

Poehhfffffff brrrrrrr bahhhh pttttt….. zo…. Alle bekken die ik kon trekken, trok ik. Nu snapte ik een beetje waarom mijn collega er graag van af wilde.

Het is een nogal, al zeg ik zelf, frisse smaak sensatie met een ui smaak aan het einde. Maar die zitten er niet in. Geen idee hoe het komt, maar het smaakt aan het einde echt naar ui.

Ik heb het opgedronken (met wat tegen zin), maar ik zelf zou het niet kopen. En alhoewel Frecious zegt ze een spijsverterings-boostende blend voor je hebben gemaakt en dat je darmen er gezond van worden, had mijn buik er wat moeite mee.

Of mijn darmen moesten gewoon heel erg wennen aan al dat gezonde sap in één keer.

Wees niet bang, ik ga niet stoppen met Frecious. Ik heb een hele berg met andere drankjes besteld. Kan ik ze hier mooi reviewen. Behalve de Daily Digest. Die neem ik niet meer.

Kosten van dit flesje (200ml) €. 3,95

comments powered by Disqus