Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: EASY Yogamat 5 mm van Sportbay.nl

Review: EASY Yogamat 5 mm van Sportbay.nl

Mijn beoordeling


Okay, voor 9 euro mag je natuurlijk niet al te veel verwachten. Maar deze EASY Yogamat 5 mm van Sportbay.nl gaat wel heel snel kapot.


Gebruiksgemak
8/10
Degelijkheid
7/10
Kwaliteit
4/10
Mogelijkheden
9/10
Design
3/10
Prijs
10/10
Afmeting
7/10

Voor wat crunches, planking en andere oefeningen zocht ik een mat. De vloer is nogal hard en ik wilde bij de buikoefeningen wel een beetje zacht liggen.

Echt veel geld had ik er ook weer niet voor over, dus zocht ik naar een goedkope oplossing en kwam ik uit bij Sportbay.

Sportbay is een prima site met heel veel sport en fitness spullen in diverse prijs klassen. Ik kijk er vaak op om te zien of ze nog leuke aanbiedingen of nieuwe sport spullen hebben,

Maar dit keer kocht ik dus een goedkope sport mat.

Okay, voor 9 euro mag je natuurlijk niet al te veel verwachten. Maar deze EASY Yogamat 5 mm van Sportbay.nl gaat wel heel snel kapot.

Crunches, planking gaat prima op deze mat, maar zodra je kikkersprongen gaat maken (of andere spring bewegingen) dan gaat hij redelijk snel kapot.

De omschrijving op de site is als volgt.

De EASY Yogamat 5 mm is een zachte en flexibele Yogamat gemaakt van ECO PVC-materiaal. Ideaal voor een (dagelijkse) yoga lessen en fitness workout; het is lichtgewicht en compact, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Deze yogamat zorgt voor stabiliteit tijdens uw yoga-oefeningen door middel van het antislip oppervlak.

De Easy Yogamat 5 mm is gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën in de yoga & fitnessmat industrie. Latex-vrij, makkelijk op te rollen en duurzaam. Deze Yogamat is een een stuk beter dan goedkope PVC yogamatten.

De Easy Yogamat 5 mm is getest op veiligheid en kwaliteit: NL-71,16P

Beschrijving:

Afmetingen: 173 x 60 x 0.5 cm;

Dikte: 5 mm;

PVC-materiaal;

Anti-slip / sticky;

Lichtgewicht;

Zacht en flexibel;

Duurzaam;

Beschikbaar in 4 kleuren: blauw, groen, rood en paars

Zou ik deze mat nog een keer kopen? Ja! Hij ligt verder prima en als je hem oprolt neemt hij bijna geen ruimte in! Je kan hem prima gebruiken voor heel veel verschillende oefeningen. Deze mat is overigens niet voor hele lange mensen. Ik pas er net op, maar wanneer je boven de 1.70 komt zullen je voeten of hoofd er boven uit steken.

Ik denk dat hij niet snel kapot zal gaan wanneer je er alleen Yoga en Buik Crunches op doet.

IMG_5979 IMG_5980

comments powered by Disqus