Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: inSPORTline Vin-Bell 12 kg Kunststof van Sportbay.nl

Review: inSPORTline Vin-Bell 12 kg Kunststof van Sportbay.nl

Een kettlebell hoor thuis in ieders assortiment van gewichten en sport gear. Met een kettlebell kan je diverse oefeningen doen die je met een normaal gewicht niet kan doen.

Doordat het gewicht bij de oefeningen steeds van kant veranderd kan je je spieren meer uitdagen en kan de groei dus explosiever zijn.

Dus…. moest ik ook een kettlebell. Niet te duur… ik blijf toch Zeeuw. Bij sportbay vond ik er al één van 12 kilo voor nog geen 23 euro, de inSPORTline Vin-Bell 12 kg!

Das geen geld! En de kwaliteit is meer dan prima!

Kettlebell 12 kg

De one-handed dumbbell inSPORTline Vin-Bell is van hoge kwaliteit en uniek met een klokvormige halter; met een driehoekige grip. Het lichaam van de halter is gemaakt van hoge kwaliteit vinyl, met een cementen vulling. De kwaliteit en stevige steel van de halter zorgt voor een veilige en comfortabele training. Aan de onderkant is de inSPORTline Vin-Bell halter voorzien van kleine rubberen kussentjes die de stabiliteit van de halter garanderen wanneer het even aan de kant gezet wordt. Dit halter is geschikt voor alle leeftijden en de prestaties van de gebruikers, en is ontworpen om kracht te ontwikkelen.

Trainen met een kettlebell is eenvoudig te leren en geschikt voor iedereen. De oefeningen zijn veelzijdig en hebben veel effect op de spiermassa en het opbouwen van conditie. Het is een goede aanvulling op een fitnessprogramma, maar u kunt ook met alleen maar kettlebell oefeningen een mooi resultaat krijgen.

Verkrijgbaar in de gewichten: 2-3-4-6-8-10-12-14-16-18-20 kilogram

Technische omschrijving:

Kwaliteit van de halter is van vinyl materiaal maakt; gevuld met cement

Oppervlakte bestand tegen vocht en slijtage

4 rubberen pads om de stabiliteit van de halter te garanderen wanneer het aan de kant wordt gezet

Gegarandeerde nauwkeurigheid van dumbbell gewicht

Gewicht markering op het lichaam van de halter

Deze kettlebell is zijn prijs meer dan waard. Hij is wel aan de grote kant, maar ligt prima in de hand en het gewicht is prima. Dat hij met cement gevuld is merk je niet.

 

Overigens zijn er diverse oefeningen die je kan doe met een Kettlebell. Een Kettlebell is een geweldige manier om sterker te worden en af te vallen.

Zelf heb ik twee cursussen gekocht om sterker te worden en af te vallen.

Okay, ze zijn niet goedkoop maar als je niet weet hoe je met een Kettlebell moet om gaan dan zijn deze cursussen een must!

</p>

Je kan de Strakkebuikspieren Kettlebell Workout met gratis Kettlebell kopen of

de Afvallen in 24uur Programma met gratis Kettlebell!

Nu met enorm veel korting op beide programma’s!! En gratis Kettlebell!!

</div>

comments powered by Disqus