Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review Leren Springtouw Insportline

Review Leren Springtouw Insportline

Mijn beoordeling


Dit Leren Springtouw van Insportline is een prima springtouw voor slecht 8 euro. Met een Lengte van 275 cm is het wat aan de lange kant, maar het is eenvoudig in te korten.


Gebruiksgemak
8/10
Degelijkheid
10/10
Kwaliteit
9/10
Design
8/10
Afmeting
7/10
Snelheid
10/10
Installatiegemak
9/10

Touwtje springen is niet alleen heel erg leuk maar je valt er ook nog eens mee af, want touwtje springen is erg intensief!

Zo intensief dat het wel eens in de top 5 zou kunnen staan van beste vet verbranders. Als je het goed doet natuurlijk. En goed springen begint bij een goed springtouw.

Leren Springtouw InsportlineTouwtje springen is een hele populaire vorm van gymnastiek oefeningen. Daarnaast is het ook heel geschikt voor verschillende fitness oefeningen.

Tijdens het touwtjespringen worden de beenspieren verstevigd en je organen, circulatie en ademhaling versterkt.Leer Springtouw Insportline

En je verbrand er dus ook nog eens een berg calorieën mee!

Ik had geen touwtje om mee te springen dus heb er snel ééntje laten sturen via Sportbay. Het Leren Springtouw Insportline is een prima springtouw. Het ligt lekker in de hand en de snelheid van het touw, wat erg belangrijk is, is prima.

Wel was het touw erg lang. Maar gelukkig was het inkorten redelijk eenvoudig. Je draait van het handvat de dop open. Vouwt de stalen ring open. Schuift het tot waar je het wilt inkorten. Vouwt de ring weer dicht. Knipt het uit einde er af en draait de dop er weer op. Klaar!

Het touwtje springt lekker. Maar hang het springtouw de eerst dagen even aan je deur. Omdat het zo klein in de verpakking heeft gezeten is het touw niet recht.

Kenmerken:Inkorten Leren Springtouw Insportline

  • Handvatten zijn gemaakt van een zacht en ergonomisch gevormd schuim.
  • Het touw van leer geeft een een soepele beweging tijdens het springen
  • Lengte: 275 cm
  • De Handgrepen zijn een stuk zwaarder dan bij normale springtouw handgrepen waarmee je direct je polsen en armen traint.

Te koop bij Sportbay voor slecht €. 7,90

 

comments powered by Disqus