Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review MyMuesli Yoghurt drink

Review MyMuesli Yoghurt drink

Mijn beoordeling


Lekkere Yoghurt drink om als ontbijt even snel weg te tikken. De prijs is niet al te hoog. Alleen hoe krijg je die laatste granen uit het flesje?


Smaak
9/10
Ingrediënten
8/10
Prijs
9/10
Gebruiksgemak
6/10

Een verrassing bij mijn bestelling van MyMuesli. Er zat namelijk een flesje in de doos van mijn bestelling. Een flesje? MyMuesli doet toch alleen aan muesli’s, cruesli’s en havermout?

Blijkbaar niet! Blijkbaar heeft MyMuesli Duitsland een product wat we hier in Nederland nog niet kunnen krijgen! Maar ik had het wel mooi in handen! 

Op het flesje staat BLAUBEER MÜSLIDRINK, nu kan ik aardig wat duits… maar ik weet nog niet wat me te wachten staat. Blaubeer? Na wat verder lezen, gaat het natuurlijk over blauwe bessen, oftewel Bosbessensap!

Ik gooi de fles in de koelkast, om hem daarna helemaal te vergeten! Pas een dag of 3 laten zie ik de fles ’s morgens staan. Hmmmmm toch maar eens proberen. Een makkelijk ontbijt zou het moeten zijn.

Ik pak een groot glas en schenk het leeg…. nou bijna leeg, want er zit best veel in.

De ingredienten, even vrij vertaalt vanuit Duits met Google Translate:

lactosevrije drinkyoghurt ( 1 % vet) * ; Bietsuiker * ; 3 % bosbessen puree * ; 2 % bosbessen sap uit concentraat * ; 1,4% volkoren spelt griesmeel * ; 0,4 % roggezemelgrint * ; 0,2% van de tarwe of niet gebroken * ; Sterkte * ; Verdikkingsmiddel guargom , pectine ; Citroensap concentraat * ; natuurlijke smaak

Ik begin te drinken en het valt me op dat het eigenlijk heel lekker is. Maar dan komt het… het glas is leeg… ik kijk in het glas…. zit nog half vol met stukjes: volkoren spelt griesmeel, roggezemelgrint en tarwe.

Tja… moest ik toch nog met een lepel aan de slag. Geen idee nog hoe je dat normaal bij drinken uit het glas of flesje krijgt… maar handig is het niet. Verder is het heel lekker, met 6 flesjes voor nog geen 10 euro is het eigenlijk nog heel betaalbaar ook. Geen idee wanneer MyMuesli Nederland het gaat verkopen maar ik ga het kopen.

comments powered by Disqus