Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review MyMuesli2Go van MyMuesli

Review MyMuesli2Go van MyMuesli

Mijn beoordeling


Als je van gemak houdt is deze MyMuesli2Go echt iets voor jou. De smaak is ok, de hoeveelheid is erg ruim en het is zo klaar. De prijs is relatief hoog per stuk.


Ingrediënten
9/10
Smaak
9/10
Prijs
6/10
Gebruiksgemak
10/10
Hoeveelheid
7/10

Omdat MyMuesli 5 jaar bestaat in Nederland hadden ze zo’n 1,5 week terug een mooi cadeautje voor iedereen. Namelijk een MyMuesli2Go probeerpakket gratis en voor niks bij je bestelling.

In eerste instantie ging dat nog bijna fout, want wat ik ook probeerde via de link bij de mail kreeg ik geen probeer pakket. Gelukkig kreeg ik na een mail richting de klantenservice een code die wel werkte en ik dus netjes mijn MyMuesli2Go probeer pakket mee kreeg met mijn bestelling. 

Muesli, een ontbijt wat veel mensen ’s morgens nuttigen. Het is heel eenvoudig. Muesli in een kom, melk of yoghurt er bij en happen maar.

Bij MyMuesli dachten ze… dat kan eenvoudiger! Nog eenvoudiger? Ja. De kom heb je namelijk niet meer nodig. Die zit namelijk al om de Muesli heen.

Je hebt dus een kant en klaar geheel om melk bij te gieten en op te eten. Handig is het. Ik heb nu wat pakjes meegenomen naar mijn werk en inderdaad, je trekt de verpakking open, gooit er melk of yoghurt  bij en eten maar.

mm2go-erklaerung-NL

Om het dunne plastic zit een kartonnen laag voor de stevigheid en het afval wat overblijft kan je dus scheiden. Maar bij blijft afval. Ik ben dan zo’n iemand die eigenlijk altijd papier in de papier container gooit en het plastic bij de plastic container brengt. Had liever gezien dat het plastic afbreekbaar was geweest.

De smaken zijn prima. Ik heb er nu wat met fruit op, waar ik zelf niet zo van hou want gedroogd fruit wordt zo rubberachtig als je er mek over kiept. Maar de hoeveelheid is mijzelf wat aan de hoge kant. Zelf eet ik ’s morgens meestal zo’n 45 tot 50 gram muesli of havermout maar in zo’n kokertje zit dus 85 gram.

Zou ik het zelf kopen? Denk het niet. Het is echt een gemaks-item voor mensen die alleen maar onderweg zijn en geen tijd hebben om zelf muesli in een schaaltje te mikken of geen schaaltje voor handen hebben.

comments powered by Disqus