Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: Nude Audio overleeft Bootcamp

Review: Nude Audio overleeft Bootcamp

Mijn beoordeling


De Nude-Audio is plat! En toch komt er een bak geluid uit! Met zijn spatwater dichte buitenkant en stoot vrije rubberen rand issie geschikt voor een bootcamp sessie. Hij is klein, maar had nog iets kleiner gemogen!


Gebruiksgemak
8/10
Degelijkheid
9/10
Kwaliteit
9/10
Design
9/10
Afmeting
7/10
Bedieningsgemak
8/10

Gisteren had ik mijn Nude Audio mee genomen voor de Bootcamp sessie. Zo nu en dan nemen mensen hun draadloze speaker mee om de Sally Challenge mee te doen.

Vorige week had niemand hem bij, dus ik dacht “Laten we de Nude Audio” maar meenemen voor de zekerheid.

Nude Audio Geluid

Ik had het geluid thuis al geprobeerd en ik moet zeggen, voor zo’n platte speaker zit er enorm veel geluid in!

Maar buiten moet hij echt hard kunnen. Je zit daar met veel omgevingsgeluid en wil je hem een beetje kunnen horen (zeker bij de Sally Challange) moet hij hard kunnen… heel hard. En dat kan hij.

Meestal doen we dippen in een grote betonnen ring, waar veel auto’s komen en daar heb je veel geluid nodig. Zonder enige moeite knalt de Nude Audio zijn geluid naar twee kanten.

Stoot vrij en spatwater dicht

Bij de bootcamp waren we met autobanden onderweg en tja… waar laat je zo’n speaker…. oh ik weet het, ik leg hem gewoon in de autoband. Al rennend met de band op je schouder wordt de speaker van hot-naar-her geschud en stuitert hij zo’n 3km mee in de auto band.

Lag ook nog wat water in, maar dat alles maakt de speaker niets uit. Oei, bij banden overgooien viel die uit de band. Oeps, Sorry Theo….. geeft niet! Hij heeft een speciale rubberen rand, moet hij tegen kunnen.

En verdomd! Een uur lang mee met bootcamp, nat, geschud, gevallen. De Nude-Audio maakt het niet uit! Hij doet gewoon zijn ding! Knetterhard muziek spelen!

Dus ja! Hij is Bootcamp-proof!

Kopen Nude Audio

Wil je ook wel zo’n Nude Audio hebben? Voor slechts € 99,95 is de Nude audio van jou!  En je hebt geluk! Tot 30 september kan je hem al kopen voor € 50,00!!  Gebruik de kortingscode “SUPERM50” bij  gsmpunt.nl en krijg die vette korting!

Ze hebben trouwens ook mooie telefoonhoesjes zoals het Galaxy J5 hoesje!

comments powered by Disqus