Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review Promixx Vortex Mixer

Review Promixx Vortex Mixer

Mijn beoordeling


De Promixx is er voor je eigen gemak. Hij mixed je shakes en sportdrankjes heel goed en hij ziet er ook nog eens goed uit. Maar dan houdt het wel op, veel meer er mee kan je verder niet.


Gebruiksgemak
9/10
Degelijkheid
9/10
Kwaliteit
9/10
Mogelijkheden
7/10
Design
10/10
Afmeting
9/10
Prijs
9/10

Sceptisch was ik over de Promixx shakes mixer. Waarom zou je een elektrische mixer nodig hebben om je sportdrankjes te mixen?

Ik mix al heel lang mijn shakes met een normale beker die ik zelf schud tot het naar mijn weten genoeg geschud is. Heb ik daar echt een Promixx voor nodig?

Het antwoord is… JA!

De PROMiXX™ vortex mixing technology mengt moeiteloos je voedingssupplementen met één druk op de knop en creëert de beste en luchtigste supplement mixen, shakes en drankjes.

Ja dat kunnen ze wel zeggen bij PROMiXX, maar eerst zien dan geloven.

Product eigenschappen PROMiXX

De product eigenschappen van de promixx zijn:

De meest krachtige vortex handheld mixer;

  • Een inhoud van 600ml;
  • Een door atleten getest ontwerp;
  • Afneembare, ultra lichte draagbare motor;
  • 100% lekvrij, gegarandeerd;
  • Mixer is wetenschappelijk ontworpen en beschermd de voedingsstoffen;
  • Hij kan zich zelf reinigen.

Tijdens mijn diverse test zie je inderdaad een hele krachtige draaikolk in de mixer. De afneembare motor zorgt voor een constante mix van je shake of sport drank wat beter werkt dat ik had verwacht.

Er kan totaal 600ml in de mixer, echter staat er in de handleiding dat de ideale vulling ergens ligt tussen de 250 en 450ml. Wat je overigens niet goed kan uitmeten want er staan ipv maatgeving op de beker streepjes.

Hij is zeker lek vrij! Dicht is dicht. Komt geen druppel ergens vrij dus je kan hem met een gerust hart in je sporttas doen.

Hij zou zichzelf ook kunnen reinigen door er water met een druppel afwasmiddel in te doen (en mixen maar) maar als je wat whey-poeder morst tijdens het maken van je shake op de rand… dan wordt dat toch echt niet schoon. Ik zeg, gewoon in de afwas automaat er mee. Als je snel diverse shakes achter elkaar moet maken, is de zelf reiniging prima.

De Promixx test

Ja, das allemaal leuk natuurlijk, maar kan je nu ook echt goed shakes en sportdrankjes er mee maken.

Het antwoord daar op is JA! In het begin stond ik er echt kritisch in. Ik dacht, dat heb je toch niet nodig, maar hij mixt echt heel erg goed. Geen klontjes meer!

Wat heb ik getest de afgelopen week.

Siroop!

Mijn kinderen drinken altijd siroop. Water er in, mixer aan, langzaam siroop er bij gieten! Je ziet heel snel wanneer het de juiste kleur heeft! Werkt prima!

Whey shake

Melk, water, Soja Melk, Kokos melk maak niet uit! In de mixer en aan zetten maar. Daarna gooi je je schep (of scheppen) whey poeder er in. Het maakt niet uit of je in één keer de hele schep er in gooit (niet de schep maar de poeder) of beetje voor beetje. De Promixx mixt het alsof het niks is! Geen klontjes!

Sportdrank

Water in de mixer, mixer aan. Sportdrank poeder er bij. Klaar! (Ja dat is snel!)

Kwark drink

Ik hou niet zo van kwark eten na mijn workouts. Dat drink ik altijd. Een nadeel is alleen dat in mijn handmatige shaker er ALTIJD! klontjes in zitten. En als ik ergens niet van hou, is het van klontjes! Dus ik dacht… dat moet de Promixx ook kunnen. Dus water er in en twee scheppen kwark er bij. Heel even wachten… klaar en drinken maar. Géén klontjes! Heerlijk!

Niet te dik!

Toen ik vertelde dat ik mijn kwark drink maakte in de Promixx aan de importeur, waren ze wat “geschrokken”. Blijkbaar kan je niet te dikke vloeistoffen/voeding in de promixx gooien (zoals kwark) Ik zelf heb het gewoon geprobeerd en het mixen van kwark met water gaat prima. Wel eerst water er in en dan pas kwark.

Gezien het plastic stompe mixblad dat in mijn ogen niet heel erg sterk is, zou ik er geen baby hapjes (zoals omschreven in de handleiding) mee mixen. Dat gaat echt niet lukken. Maar water (of melk) met kwark is geen probleem.

De mixer kost maar 22,95, met een jaar lang garantie en is te verkrijgen bij PROMiXX Nederland!

comments powered by Disqus