Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: slow juice Hot Summer echt pittig!

Review: slow juice Hot Summer echt pittig!

Mijn beoordeling


Deze Hot Summer is echt pittig te noemen. Het is een lekker gezond drankje met een dus... pppp-pittige nasmaak! Lekkerrrr!


Smaak
10/10
Ingrediënten
9/10
Kleur
8/10
Prijs
8/10

Ik wist niet wat ik moest verwachten van dit drankje. De ingrediënten zijn watermeloen, tomaat, wortel, gojibes, citroen, rode peper, olijfolie, ras el hanout, Keltisch zeezout en….. rode punt paprika!

Ummm rode punt paprika? Dat is toch hartstikke pittig? Nou … ummm ja en nee

Dit drankje is lekker! Heel lekker zelfs en de na smaak is lekker pittig. Eigenlijk weet je niet wat je overkomt met dit drankje van frecious.nl.

Eerst lekker en dan pittig…. was me nog niet overkomen eigenlijk met deze drankjes.

Bescherm je huid van binnenuit!

Deze drank beschermt je huid blijkbaar van binnenuit zegt frecious.nl over dit drankje. De diverse ingrediënten beschermen je huid blijkbaar tegen schadelijke stoffen van buiten.

Ik zelf vind hem erg lekker en ga hem vaker bestellen! En binnenkort op vakantie naar de zon… dus die huidbescherming komt goed van pas!

Ingrediënten: rode puntpaprika, watermeloen, tomaat, wortel, gojibes, citroen, rode peper, olijfolie, ras el hanout, Keltisch zeezout

Frecious.nl zegt over dit drankje

Een van de belangrijkste zonbeschermende stoffen uit voeding is lycopeen. Lycopeen, waar tomaat en watermeloen vol mee zitten, zorgt ervoor dat je huid beter kan herstellen na schade door de zon.

Nog een belangrijke natuurlijke zonbeschermer is betacaroteen, die naast in tomaat en watermeloen ook in gojibessen en wortel terug te vinden is. Betacaroteen wordt in het lichaam omgezet in vitamine A, deze vitamine is betrokken bij de opbouw van je huid. Daarnaast helpt het ook voor gezonde haren en ogen!

Belangrijke antioxidanten voor je huid zijn ook vitamine C en vitamine E. Van nature is vitamine E de meest voorkomende vitamine in de huid. Het beschermt de cellen en gaat huidveroudering tegen. Rode puntpaprika zit boordevol vitamine C en vitamine E.

Om het af te maken hebben we olijfolie toegevoegd. Olijfolie zit vol met vitamine E en het zorgt ervoor dat de vetoplosbare antioxidanten opgenomen kunnen worden.

Zo kun je stralend de zon in!

Smaak: zomers sap met een hartige ondertoon en een vleug van bijzondere kruiden

Prijs: 200ml € 3,50

comments powered by Disqus