Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Review: Sweet Grass van frecious.nl

Review: Sweet Grass van frecious.nl

Mijn beoordeling


Mijn smaak pupillen vroegen zich af of ik lang in de wei had gestaan. Iedere slok proefde namelijk als het gras dat uit de 5e maag van een koe kwam.


Smaak
2/10
Ingrediënten
10/10
Kleur
5/10
Prijs
1/10

Zo de eerste bestelling is binnen en als eerste heb ik de Sweet Grass gepakt. Het was de ergste die er bij zit volgens Frecious.nl ze omschrijven hem dan ook als “Niet per sé Lekker” en “Tarwegrassap is voor gevorderden”.

Maar ik dacht… dat kan ik wel aan! Ik heb jullie Daily Digest geprobeerd…. erger kan het niet worden.

Nou dat kan dus wel!

Ik had het natuurlijk kunnen weten. Als Frecious het al zegt dat dit geen makkelijk drankje is… dan had ik ze natuurlijk moeten geloven.

De algemene omschrijving is: “Deze turbo tarwegrasshot is een mega-energiser. Ontgifting 2.0! Krachtige ingrediënten met een unieke samenstelling aan vitaminen en mineralen. Precies wat je lijf nodig heeft als je echt even moet knallen!”.

Ingrediënten: tarwegras, kokoswater, duindoorn, rode biet

Bitterzoete dropsmaak, heel eerlijk… niet per sé lekker.

En waar is waar…. het is niet per sé lekker…. nee…. het was zelfs helemaal niet lekker. Dit flesje was maar 100ml….maar het voelde alsof ik een liter moest op drinken. Sorry, dit is niet weg te krijgen.

Mijn smaak pupillen vroegen zich af of ik lang in de wei had gestaan. Iedere slok proefde namelijk als het gras dat uit de 5e maag van een koe kwam.

Tarwegrassap is voor gevorderden

Het deel dit is voor gevorderden, mag van mij met koeienletters op de verpakking. Ja! Dit drankje is echt voor gevorderden!

Next!

Kosten van dit flesje (100ml) €. 3,00

Overigens kunnen jullie in andere blog artikelen lezen dat Fresious ook hele lekkere drankjes heeft. Maar deze Sweet Grass trek ik niet, maar jij misschien wel!

comments powered by Disqus