Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Skullcandy Method Sport uitpakparty

Skullcandy Method Sport uitpakparty

Skullcandy Method Sport PerformanceToen ik van Doublepoint.nl de kans kreeg om de Skullcandy Method Sport Performance te testen dacht ik….. gaat dit iets voor mij zijn.

Ik luister natuurlijk wel muziek bij freeletics, maar meestal via mijn Nude Audio bluetooth speler.

Maar ik sport eigenlijk nooit met een koptelefoon op.

Tijd om te proberen dus… en natuurlijk controleren hoe de geluidskwaliteit is.

Maar eerst uitpakken!

Wat zit er eigenlijk in dat kleine rode doosje?

Een klein rood doosje kan natuurlijk niet veel bevatten. En dat hoeft ook niet! Want wat heb je nu meer nodig dan je in-ear hoofdtelefoon. Daar dacht Skullcandy anders over. Er zit heel veel in het doosje!

Wat Skullcandy slim en leuk heeft opgelost is het hang-systeem van het doosje. Het is namelijk een armbandje dat verwerkt is in ht doosje. Het is zo’n “LIVESTRONG” (Lance Armstrong) armbandje maar dan in het zwart met Skullcandy er op. Op zich wel een leuk idee maar als je niet van die armbandjes houdt dan heb je er verder weinig aan.

Verder zit er in een doosje een korte handleiding, 2 extra rubberen in-ear Sticky Gels oorschelpjes, een op het eerste gezicht nogal nutteloos clipje, een stoffen zakje om alles in op te ruimen en natuurlijk de in-ear hoofdtelefoon.

Door de Sticky Gels technologie van Skullcandy blijven de in-ears altijd goed in je oor zitten, wat je ook aan het doen bent. Dus ook bij het sporten. En of je nu zweet of in de regen bezig bent ze zijn spatwater dicht dus de Skullcandy Method mag nat worden.

Zwemen zou ik er niet mee gaan doen…. maar je iPhone is waarschijnlijk ook niet waterdicht.

Specificaties Skullcandy Method

De Skullcandy method heeft naast dat hij “spat-waterdicht” is weinig extra’s. Er zit een microfoon op met opneem knop zodat je tijdens het sporten toch de telefoon kan opnemen. Bij freeletics is dat geen optie. Als ik daar mee bezig ben dan heb ik geen adem om uberhaupt te praten. Verder plakken de Sticky Gels oorschelpjes als het waren in je oor en blijven ze mooi zitten. Ook bij rennen, springen, pushups, jumping jacks, starjumps, squats en burpees. Ja ik heb het allemaal geprobeerd en ze gaan echt niet uit!

Algemeen

  • Draagwijze: In-ear
  • Aansluiting: 3.5 mm mini-jack
  • Microfoon
  • Opneem knop
  • Kleur: Grijs

De kabel van de Skullcandy is redelijk lang, en ik denk ook lang genoeg om via je shirt naar je arm te leiden. Echer zal dat zal in praktijk moeten blijken. Ik zeg via mijn shirt want het is geen neck-cable systeem dus je hebt twee draadjes voorlangs lopen van oor naar oor. Zelf ben ik meer voor het Neck-cable systeem waar de draadjes achterlangs lopen en je zo maar 1 draadje van voren hebt. Dit zal ik toch tijdens het sporten goed via mijn shirt (in mijn shirt) moeten stoppen.

Maar ook hier zal de praktijk moeten uitwijzen of het werkt. Er zit wel een clipje bij en daarmee zal je het kunnen bevestigen aan je shirt.

Hoe het geluid is zal ik in de komende weken testen. Zelf ben ik heel benieuwd naar hoe het zit, of het blijft zitten en of het het sporten leuker maakt!

Skullcandy Method Sport Performance

Wil je trouwens de Skullcandy Method Sport Performance met korting bestellen, dan kan dat! Want je krijgt nu 5% korting op alle producten van DoublePoint.nl wanneer je de woodbrass gebruikt!!

comments powered by Disqus