Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Strong Viking Brother Edition Review

Strong Viking Brother Edition Review

Mijn beoordeling


Okay... mijn fout, die lengte van 7km is gewoon te kort geworden voor me. En tja... in die 7km zitten ook niet heel veel vette obstakels. Kon de organisatie niets aan doen. Verder prima Obstacle run! Volgend jaar weer en dan 13KM!


Lengte
5/10
Obstakels
7/10
Organisatie
10/10
Categoriën
10/10

IMG_1664[

](https://40enfit.resultants-e.nl/2015/10/IMG_1678.jpg) Ik heb kaarten voor de Strong Viking Run over! Lijkt het je leuk om mee te gaan? Dan neem je die kaarten voor een prikkie over. Leuk man!

Wel eerst even geld over maken dan pas naar de video kijken die online staat van vorig jaar.

Tuurlijk ga ik mee! En die video… die kijk ik later wel! Hierbij mijn Strong Viking Brother Edition Review!

Ja…. ik heb inderdaad later gekeken… en dacht…. ben ik helemaal gek geworden om hier aan mee te doen!

Heftig zag het er uit! Heel heftig…. voor iemand die die alleen de Zeeuwse Obstacle run en de Rotterdamse Harbour run gedaan had.

Maar goed… wie A zegt kan Nee zeggen… ik bedoel moet B zeggen! Never Give Up… Never Surrender toch?

 

Afgelopen Zondag was het zover. Spaarnwoude das niet echt in de buurt. Slechts 193 km! 12 moesten we beginnen, 1,5 uur van te voren aanwezig zijn, eerst langs Goes, daarna langs Fitland, nog een maat ophalen in Barendrecht…. dus om 7:30 zat ik in mijn auto!

Daarvoor nog heel goed ontbeten! Flinke bak met havermout en voor onderweg nog een flinke shake. De rest van de morgen had ik geen honger meer.

Strong Viking Brother EditionStrong Viking Terrein

Het terrein waar Strong Viking is, is groot… heel groot! Er zijn 3 routes van totaal 7km, 13km en 19km. Dus het terrein moet wel heel groot zijn! Bij Snow Base, haar hebben ze ook hele leuke obstakels binnen.

De auto konden we prima parkeren, wel in het gras dus we waren wel een beetje bang vast te komen te zitten, gelukkig viel dat mee. Het grote plein waar iedereen samenkomt was goed ingedeeld. Wat kraampjes aan de linker kant, helemaal rechts kleedruimtes, wc’s en douches en in het midden de eet en drink gelegenheden.

Voor het  plein is de start van de Strong Viking Run waar de warming up is en waar ieder half uur het startschot wordt gegeven voor een nieuwe groep Strong Vikings.

Let wel even op dat je voldoende geld mee neemt, pinnen kan eigenlijk niet en je moet met muntjes betalen.

Strong Viking Brother Edition 7KM

theo van der sluijs strong vikingAchteraf gezien hadden we makkelijk de 13Km kunnen doen, maar helaas ging dat niet ivm overname van de kaartjes. Het was zwaar en modderig maar erg leuk om te doen. Het rennen ging vooral het eerste stuk op rustig tempo. Het was een grote groep die starte en door de smalle paadjes kon je niet inhalen.

Het waren een mooie 7km…. ik had net nieuwe Inov 8 TERRACLAW 220 gekocht… slechts 129 euro mooi blauw met geel…. nou na de eerste kilometer zagen die mooi bruin van de modder. Geen probleem overigens, ik had ze juist gekocht voor dit evenement. Ze liepen trouwens lekker!

IMG_1688De obstakels waren super… maar als je echt VET wil dan moet je de 13Km nemen. Zwaar was het niet. Ik had lekker doorgelopen en de meeste obstakels gingen goed. Schopte wel even met mijn twee scheenbenen tegen een balk….. dat was dan weer niet zo fijn. En doordat ik bij het klimmen een stukje naar beneden gleed had ik een tijdje geen gevoel in één van mijn vingers…. tja… shit happens.

Natuurlijk doe ik voorzichtig maar als je wilt dat er niks gebeurd moet je lekker thuis op de bank gaan zitten.

Een super dag gehad! En omdat we het allemaal erg leuk vonden, gaan we volgend jaar meedoen met alle 4 de Strong Viking Runs. Die van 13Km!! Tja….. moet nog wel een beetje gaan trainen dan 🙂

Strong Viking Brother Edition

comments powered by Disqus