Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Strong Viking Run Spaarnwoude

Strong Viking Run Spaarnwoude

Joh, ik heb kaartjes over voor de Strong Viking Run in Spaarnwoude. Is net zo iets als de Zeeuwse obstacle run. Ga je mee?

Tuurlijk! Ik vond de Zeeuwse Obstacle run heel vet dus als er nog zo iets is (al is het een eind weg) ga ik zeker mee!

Nou als je ff geld overmaakt dan regel ik de rest. Kijk dáárna pas de video’s! Ga je vet vinden!!!

Strong Viking

Strong Viking is met het aantal obstacle runs dat ze organiseren de grootste van Nederland. Elke obstacle run heeft een eigen thema en is voor zowel beginnende als gevorderde Vikings geschikt. Er zijn thema’s zoals :Mud-, Hills-, Water-, Forest-, Flanders en Brother Edition.

Of ik dus mee wilde doen met de Brother Edition. Tuurlijk! Ik ben fit! Lijkt me gaaf!!

Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek. De Strong Viking Brother Edition laat je dit gevoel weer beleven. Overwin unieke obstacles, die je alleen met zijn tweeën kunt nemen, en finish samen in het Walhalla. De Strong Viking Brother Edition vindt plaats in recreatiegebied Spaarnwoude bij Amsterdam.

Ik doe blijkbaar de 7km! Gelukkig maar want de komende tijd ga ik nogal wat Run’s doen en voor een eerste jaar vind ik 7km meer dan genoeg.

Oefenen van een Obstacle Run

De obstacle run die ik in zeeland deed viel me eigenlijk mee. Dat wil zeggen, ik was echt wel moe en had redelijk was spierpijn maar ik kon het parcours goed doen.

Dit komt waarschijnlijk omdat ik iedere week aan bootcamp doe en dus al redelijk wat obstacles wekelijks voor mijn kiezen krijg. Toch merk ik bij sommige onderdelen te weinig ervaring heb, zoals bij het klimmen over een muur. Geen idee hoe ik dat goed moet doen.

Ik moet dus eigenlijk dit soort dingen gaan oefenen om er beter in te worden. Hoe kom je makkelijk over een muurtje, hoe sprint je makkelijk over een hek (zonder je nek te breken), in een net klimmen en jezelf er overheen gooien, monkeybars, tokkelen er is overal een techniek voor. En die technieken moet je dus oefenen.

Strong Viking Obstacle Run Brother Edition

Maar in oktober doe ik dus mee met de Strong Viking Obstacle. Ik heb de kaartjes een beetje blind gekocht. Dat wil zeggen, ik had geen idee wat het in hield.

Toen ik de video’s had gezien, heb ik de volgende tekst op instagram gepost.

Friends told me to do the strong Viking obstacle run.

Buy tickets first, then watch the video’s, they told me!

So I bought the tickets and then watched the video’s.

While watching things came to my mind like…..

WTF!

Holy mother of …..

Are they out of their freaking minds?

Those basters are no friends no more!!!!

Naar aanleiding van deze video

En dan heb je de Fjord Drop nog niet gezien

comments powered by Disqus