Theo
Theo Als een developer, manager, (agile) coach en als groot liefhebber van het bourgondische probeer ik ook nog eens gezond te leven.

Uitpak party Nude Audio Super M

Uitpak party Nude Audio Super M

Nude Audio Super MWe doen regelmatig de Sally Challenge bij Bootcamp en daar heb je het nummer Flower van Moby bij nodig en natuurlijk een goede speaker!

Ik heb op mijn bootcamp sessies al diverse speakers voorbij zien komen maar zo plat als de Nude Audio Super M had ik ze nog niet gezien.

De Nude Audio is heel plat!

De doos valt gelijk op! Hij is plat…. erg plat! Zit hier echt een speaker in? Dat past toch niet? Het doosje heeft een soort van uitvouw klap waarmee je aan de ene kant de binnenkant van de speaker ziet en aan de andere kant de voorkant van de speaker. Heb ik eigenlijk nog nooit op een doos zien staan, wat er in het apparaat zit.

Als je de doos daarna opent kan je door middel van het nijlon koort de speaker er uit trekken. Die zit overigens dan nog in een hele stevige plastic omhulsel.

Het nijlon koort is het zelfde wat ook aan de speaker zelf zit. Daarmee kan je hem eenvoudig dragen. Maar goed dat kan ook als je de speaker zelf vasthoudt want hij is klein, heel klein! En dus ook erg plat! Je gelooft bijna niet dat hier veel geluid uit kan komen.

GSMPunt verkoopt nog meer Bluetooth speakers maar deze is wel heel erg plat!

Kenmerken Nude Audio

De Nude Audio Super M speaker heeft de volgende kenmerken:

  • Spatwater dicht
  • 8 uur lang op 1 accu vulling
  • Bluetooth 4.0
  • Handsfree speakerphone
  • 360 Graden muziek

Spatwater dicht is hij zeker! Met de rubberen rand ook stootvast! Maar kijk uit…. hij is niet waterdicht. Dus onder de douche mee nemen is geen probleem…. maar in bad dompelen of mee nemen rondje duiken is er niet bij. Dat merk je ook aan het klepje waarachter de usb en jack-plug zich bevinden dat is niet echt super afsluitend. Waarschijnlijk prima om spat water dicht te zijn, maar niet om mee onder water te dompelen.

nude-audio-move-super-m-bluetooth-speaker-zwart_14Er komt dus aan beide kanten muziek uit de Nude Audio. Dat komt omdat ze aan beide zijden speakers hebben ingebouwd. Aan de ene kant boven in en aan de andere kant onder in en dat er aan beide kanten geluid uit komt merk je! Ik ben er toen hij aanstond omheen gelopen en het geluid blijft aan alle kanten gelijk.

Door Bluetooth 4.0, wat een zeer laag energie verbruik heeft, en de best grote accu gaat hij op één lading wel tot 8 uur mee! Bluetooth heeft natuurlijk wel 1 nadeel… als je verder dan 10 á 15 meter bij de speaker vandaan komt is je verbinding weg. Maar goed, met 20 meter kabel rond lopen doe je ook niet, dus die 15 meter is meer dan prima!

Er zit ook een handsfree functie op voor je telefoon! Inclusief microfoon! Dat had ik niet verwacht maar het zit er op. Ga ik dat gebruiken…. denk het niet. Ik heb in mijn auto een handsfree set en om nu tijdens bootcamp handsfree te bellen…. tja… maar niet denk ik.

Binnenkort een testje van mij! Hoe hard kan hij nu echt en hoe gaat de connectie met bluetooth!

Korting Nude Audio Super M

Voor € 99,95 is de Nude audio overigens van jou!  En tot 30 september kost hij zelfs maar € 50,00!!  Met de kortingscode “SUPERM50” kan je hem bij gsmpunt.nl met extra korting kopen! Dat is echt niet veel voor zo’n mooie speaker!

Ik kwam overigens op GSMPunt terecht toen ik op zoek was naar een telefoonhoesje voor een cadeautje voor een goede vriend. Ze hebben heel veel verschillende hoesjes voor je telefoon en ik had al snel een mooi Galaxy J5 hoesje gevonden!

comments powered by Disqus